Advocats hipoteques

ESPECIALISTES EN DRET BANCARI

Truqui'ns, podem ajudar-lo

És una realitat que, en els darrers anys, s'ha experimentat un increment exponencial en el nombre d'assumptes judicials relacionats amb la comercialització de productes bancaris de diferent naturalesa.

Termes com swaps, participacions preferents, deute subordinat o clausules sòl entre molts uns altres, han passat a formar part de l'argot judicial que un dia darrere l'altre es pot llegir en escrits de demanda, contestació, recursos i sentències judicials, sense oblidar publicacions en premsa i altres mitjans de comunicació.

A IGH advocats i economistes som conscients de la importància que cada cas té per a les persones implicades en els mateixos, per això, oferim un servei especialitzat i d'alta qualitat, directe i personalitzat a les concretes necessitats de cada persona, que abarca des del simple assessorament preventiu fins a la defensa dels nostres clients davant les més altes instàncies jurisdiccionals, tot això sota els més estrictes paràmetres d'honestedat, transparència, rapidesa i eficàcia.

Disposem d'un equip de treball especialitzat, que, a dia d'avui, disposa d'un índex d'èxit superior al 99% en processos de reclamació contra entitats financeres per tot tipus de “productes bancaris tòxics”.

​Pot trucar-nos per concertar una primera visita gratuïta amb un especialista, en ella podrà exposar-nos detalladament el seu cas perquè l’analitzem i li prepararem un pressupost tancat sense cap tipus de compromís. Confiï en nosaltres, no el defraudarem.

FORMULARI DE CONTACTE

Ompli el següent formulari, indicant el motiu de la seva consulta, i un especialista es posarà en contacte amb vostè el més aviat possible

Rambla de Catalunya 124 5è 2a

08008 - Barcelona

93 238 05 81

Rambla de Catalunya 124, 5-2, 08008 Barcelona - 932 380 581 - info@ighae.es