asesoria juridica

ESPECIALISTES EN CLÀUSULES SÒL

Truqui'ns, podem ajudar-lo

El Tribunal de Justícia de la Unió Europea ha donat finalment la raó als clients afectats per les clàusules sòl incloses en els seus préstecs hipotecaris.

La recent sentència, dictada pel Tribunal de Justícia de la Unió Europea, a data 21 de desembre de 2016, ha aclarit que la limitació dels efectes de la nul·litat, des de la data 9 de maig de 2013, tal com havia establert el Tribunal Suprem, atemptava contra els principis de dret comunitari europeu. Per tant, les entitats financeres hauran de retornar les quantitats cobrades indegudament als seus clients des que se'ls va aplicar al càlcul de les seves hipoteques i no solament les cobrades des del 9 de maig de 2013.
​ 
IGH Advocats som experts en Dret Bancari, truqui'ns i li ajudarem a recobrar els seus diners. Tenim un percentatge de èxit superior al 99% en reclamacions per la comercialització de tot tipus de productes bancaris tòxics.

Només cobrem si guanyem

Degut a l'elevat índex d'èxit, obtingut fins avui en processos de reclamació per mala praxi bancària, només cobrem, en reclamació d'hipoteques amb clàusules sòl, quan s'aconsegueixen els objectius prèviament pactats amb els nostres clients. Evidentment, no sol·licitem cap tipus de provisió de fons ni de pagaments avançats.

A més, cal tenir en compte que, en la pràctica totalitat de casos, recaurà contra l'entitat financera una condemna a sufragar les costes del procés, la qual cosa generalment implicarà que els nostres serveis no suposaran cap cost per als nostres clients.

Si desitja més informació pot trucar-nos per sol·licitar una primera visita gratuïta amb un especialista, en ella realitzarem un estudi de les condicions del seu préstec i li orientarem sobre com procedir en cas que aquest inclogui clàusula sòl o qualsevol altra clàusula abusiva. Confiï en nosaltres, no el defraudarem.

FORMULARI DE CONTACTE

Ompli el següent formulari, indicant el motiu de la seva consulta, i un especialista es posarà en contacte amb vostè el més aviat possible

Rambla de Catalunya 124 5è 2a

08008 - Barcelona

93 238 05 81

Rambla de Catalunya 124, 5-2, 08008 Barcelona - 932 380 581 - info@ighae.es