Disposem de professionals amb un alt nivell d'especialització en tots els camps que integren el dret bancari.

Col·laboradors solvents

Entre els nostres col·laboradors destaquen perits d'alt nivell, la contribució dels quals és, en molts casos, imprescindible per a la bona resolució dels assumptes que ens confien els nostres clients.

Negociadors experimentats

Comptem amb una dilatada experiència en l'àmbit de la negociació, la qual ens ha permès aconseguir acords amb les parts contràries molt beneficiosos per als interessos dels nostres clients, la qual cosa implica un temps d'espera molt inferior al que seria necessari a través d'un procés judicial fins a la seva finalització mitjançant sentència ferma.

Preus raonables

Oferim uns preus raonables sense renunciar a una alta qualitat en el servei, a un tracte personal amb els clients i a una actuació seriosa, ràpida i eficaç que ens ha portat a posicionar-nos com un despatx de solvència contrastada dins del nostre àmbit d'actuació.

Facilitats de pagament

Oferim als nostres clients la possibilitat de fraccionar el pagament dels nostres honoraris sense cap tipus d'interès.

Prefessionals especialitzats

Compromís de qualitat

Oferim un tracte personal, transparent i directe. La relació amb el client quedarà fixada mitjançant un contracte d'arrendament de serveis, per la qual cosa el client coneixerà per endavant els seus drets i obligacions, evitant qualsevol tipus de sorpresa.

Serietat

FORMULARI DE CONTACTE

Ompli el següent formulari, indicant el motiu de la seva consulta, i un especialista es posarà en contacte amb vostè el més aviat possible

Rambla de Catalunya 124 5è 2a

08008 - Barcelona

93 238 05 81

Rambla de Catalunya 124, 5-2, 08008 Barcelona - 932 380 581 - info@ighae.es