3 - AREAS GENERAL

ESPECIALISTES EN HIPOTEQUES

AMB IRPH

Truqui'ns, podem ajudar-lo

L'IRPH és un índex de referència que s'ha vingut aplicant per moltes entitats financeres, de forma sistemàtica, a multitud de préstecs o crèdits hipotecaris, causant un elevat perjudici patrimonial als deutors que van optar per aquest índex en constituir les seves hipoteques.

El passat 10 de setembre, l'advocat general del Tribunal de Justícia de la Unió Europea va presentar un contundent informe, en el qual es posa de manifest la possible abusivitat d'aquesta clàusula, la qual cosa va generar un gran perjudici en els consumidors que van constituir hipoteques referenciades a aquest índex respecte als que van referenciar les seves hipoteques a l'EURIBOR.

A IGH som especialistes en Dret Bancari, i molt concretament en la reclamació per productes abusius, per això, els convidem a que contactin amb nosaltres, perquè els informem dels passos a seguir perquè puguin recuperar les quantitats pagades de més en aplicació de la clàusula d'interessos referenciats al IRPH.

No ho dubti més, truqui'ns per a sol·licitar hora, la primera visita és completament gratuïta. Confiï en nosaltres, podem ajudar-lo.

FORMULARI DE CONTACTE

Ompli el següent formulari, indicant el motiu de la seva consulta, i un especialista es posarà en contacte amb vostè el més aviat possible

Rambla de Catalunya 124 5è 2a

08008 - Barcelona

93 238 05 81

Rambla de Catalunya 124, 5-2, 08008 Barcelona - 932 380 581 - info@ighae.es