7 - DERECHO DE FAMILIA

ESPECIALISTES EN HIPOTEQUES MULTIDIVISA

Truqui'ns, podem ajudar-lo

Les hipoteques multidivisa constitueixen un altre dels anomenats productes financers tòxics que han estat comercialitzats, de forma indiscriminada, entre clients minoristes dels bancs els coneixements financers dels quals eren insuficients per a comprendre la complexitat del producte i els seus elevats riscos.

A dia d'avui, existeix una consolidada jurisprudència que convida a plantejar reclamacions judicials contra les entitats financeres, amb l'objectiu d'obtenir una conversió en euros dels préstecs hipotecaris, així com la devolució de les quantitats injustament satisfetes, amb els seus corresponents interessos, i les costes del procés judicial. 

​A IGH Advocats som experts en Dret Bancari, cridi'ns i li ajudarem a recobrar els seus diners. Tenim un percentatge de èxit superior al 99% en reclamacions per la comercialització de tot tipus de productes bancaris tòxics. La primera visita és completament gratuïta.

FORMULARI DE CONTACTE

Ompli el següent formulari, indicant el motiu de la seva consulta, i un especialista es posarà en contacte amb vostè el més aviat possible

Rambla de Catalunya 124 5è 2a

08008 - Barcelona

93 238 05 81

Rambla de Catalunya 124, 5-2, 08008 Barcelona - 932 380 581 - info@ighae.es