Disposar de l'assistència de professionals especialitzats no hauria de suposar, necessàriament, una despesa impossible d'assumir. A IGH advocats som plenament conscients de quina és la situació econòmica d'un nombre cada vegada més elevat de persones, per això, oferim uns preus raonables sense renunciar a la prestació d'un servei especialitzat dut a terme pels millors professionals, mantenint el compromís de qualitat que sempre ens ha caracteritzat. En determinats tipus de servei només cobrem si aconseguim els resultats acordats amb els nostres clients.

També oferim la possibilitat de fraccionar el pagament dels nostres honoraris, sense cap tipus d'interès, de manera que al client li sigui possible el pagament dels mateixos i no hagi de renunciar a un servei de qualitat en temes tan complexes on la diferència ve clarament marcada pel nivell d'especialització.

No ho pensi més, posi's en contacte amb nosaltres per exposar-nos el seu problema. La primera visita és gratuïta. Nosaltres estudiarem detingudament el seu cas i li orientarem sobre com procedir. Confiï en nosaltres, podem ajudar-lo.

Honoraris

FORMULARI DE CONTACTE

Ompli el següent formulari, indicant el motiu de la seva consulta, i un especialista es posarà en contacte amb vostè el més aviat possible

Rambla de Catalunya 124 5è 2a

08008 - Barcelona

93 238 05 81

Rambla de Catalunya 124, 5-2, 08008 Barcelona - 932 380 581 - info@ighae.es