¿TÉ PROBLEMES PER FER FRONT A LA SEVA HIPOTECA?

¿LA SEVA ENTITAT FINANCIERA NO LI OFEREIX SOLUCIONS?

TRUQUI'NS, PODEM AJUDAR-LO

IGH advocats disposem d'especialistes consolidats en tots els camps que abarca el dret hipotecari.

El principal problema que ens plantegen els nostres clients, en l'actualitat, és en relació a la seva falta de capacitat per atendre el pagament de les quotes hipotecàries. A IGH defensem la dació en pagament com a mecanisme d'equitat davant la dramàtica situació econòmica que travessen cada vegada més ciutadans, és a dir, creiem que el lliurament del bé hipotecat hauria de ser suficient perquè el deute hipotecari quedés definitivament extingit. No obstant això, la realitat és una altra.

Cada vegada són més les famílies que, després d'haver perdut el seu habitatge en un procés judicial d'execució hipotecària, segueixen devent grans quantitats de diners a l'entitat financera. Això es deu al fet que la llei permet que, en la subhasta, sigui la pròpia entitat financera la que s'adjudiqui el bé hipotecat per un valor molt inferior al de taxació. Això implica que, en la majoria de casos, quedi un elevat romanent de deute que l'entitat financera podrà exigir als deutors durant la resta de les seves vides, els quals respondran amb tots els seus béns, tant amb els presents com amb els futurs.

L'única solució a aquest problema passa per aconseguir, o bé un refinançament del deute en uns termes que el deutor pugui complir i així evitar la pèrdua de l'immoble, o bé en aconseguir que s'accepti la dació del bé hipotecat en pagament de la totalitat del deute, perquè així, tot i havent perdut l'habitatge, el deute quedi definitivament extingit i les famílies no quedin condemnades a una situació d'insolvència que s'estendrà, en molts casos, a la resta de les seves vides.

A IGH som experts en defensar els drets d'aquells deutors hipotecaris que no poden atendre el pagament de les seves quotes. Un elevat índex de resolució de casos de forma satisfactòria per als interessos dels nostres clients ens avala.

Si vostè es troba en aquesta situació, no ho dubti més, truqui'ns per concertar una primera visita gratuïta. Exposi'ns el seu cas i li prepararem un pressupost sense cap tipus de compromís. I recordi que la solució al problema serà més fàcil contra abans s'actuï, el pas del temps només agreuja cada vegada més la situació.

FORMULARI DE CONTACTE

Ompli el següent formulari, indicant el motiu de la seva consulta, i un especialista es posarà en contacte amb vostè el més aviat possible

Rambla de Catalunya 124 5è 2a

08008 - Barcelona

93 238 05 81

Rambla de Catalunya 124, 5-2, 08008 Barcelona - 932 380 581 - info@ighae.es