¿VOL RECLAMAR AL BANC LES DESPESES DE LA SEVA HIPOTECA?

RECLAMI EL QUE ÉS SEU, NINGÚ MÉS HO FARÀ PER VOSTÈ

TRUQUI'NS, PODEM AJUDAR-LO

A IGH Advocats disposem d'especialistes consolidats en tots els camps que integren el dret hipotecari.

De totes les pràctiques abusives dutes a terme per les entitats financeres durant les darreres dècades, la més estesa, sense cap dubte, ha estat la de repercutir en els clients el pagament de les despeses derivades de la formalització dels prestecs hipotecaris.

 

Les despeses que, de forma sistemàtica, s'ha imposat als consumidors han estat les corresponents a la taxació de l'immoble, aranzels de notaris i registradors, despeses de gestoria i el pagament de l'impost d'actes jurídics documentats.

Aquesta clàusula, respecte a varies de les despeses indicades, ha estat declarada abusiva pels tribunals de forma reiterada, la qual cosa implica que, previ procés de reclamació, els bancs es veuran obligats a retornar als clients les quantitats indegudament repercutides amb els seus corresponents interessos

IGH Advocats som experts en Dret Bancari, truqui'ns i l'ajudarem a recobrar els seus diners.

A més, cal tenir en compte que, en cas d'estimació íntegra de la demanda, en la pràctica totalitat de casos recaurà contra l'entitat financera una condemna a sufragar les costes del procés, la qual cosa generalment implicarà que els nostres serveis no suposaran cap cost per als nostres clients.

Si desitja més informació pot trucar per a sol·licitar una primera visita gratuïta amb un especialista. Confiï en nosaltres, no el defraudarem.

Ompli el següent formulari, indicant el motiu de la seva consulta, i un especialista es posarà en contacte amb vostè el més aviat possible

FORMULARI DE CONTACTE

Rambla de Catalunya 124 5è 2a

08008 - Barcelona

93 238 05 81

Rambla de Catalunya 124, 5-2, 08008 Barcelona - 932 380 581 - info@ighae.es